Λίγα λόγια για την συγγραφέα!
Η Ηλέκτρα Αστέρη είναι Ελληνίδα, Συγγραφέας, Βlogger, YouTuber και Social Media Enthousiast. Έχει σε εργαστεί σε θέσεις γραμματιακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών, ghost writer και editor. Αρθρογραφεί και εργάζεται ως Personal Assistant στην εταιρία Foodmusic του Ευτύχη Μπλέτσα. Θα την βρεις στο προσωπικό της blog todreamornot.com στο beauty blog beautystars.gr στο YouTube (youtube.com/MsElectraQueen), το Facebook (facebook.com/electra_asteri) και φυσικά στο Twitter (twitter.com/electra_asteri)

Μπορεί να με βρήκες από πολλούς διαδικτυακούς τόπους μιας και είμαι αρκετά ενεργή στα social networks. Έφτιαξα αυτό το site για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς για το αγαπημένο μας social network, το twitter. Eκτός από αυτό από εδώ μπορείς να αγοράσεις και το βιβλίο μου, “Twitter Secrets” το οποίο και έγραψα εξαιτίας της μεγάλης μου αγάπης για αυτό.
Θα χαρώ να λάβω κάποιο μήνυμά σου.

Μπορείς να με βρεις σε πολλούς διαδικτυακούς χώρους.

Facebook : http://on.fb.me/hZ6bis

Twitter: http://twitter.com/electra_asteri

Google + : http://bit.ly/qYaA8K

ΥouTube: http://www.youtube.com/user/MsElectraQueen

Instagram: http://instagram.com/electra_asteri

Tumblr: http://angelelectra.tumblr.com/

Μy blog: http://todreamornot.com/

Μy book: http://twittersecrets.gr/

nailslong.com: http://www.nailslong.com/queenelectra–3226.html

about.me: http://about.me/MsElectraQueen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>