Πως να ΜΗΝ δίνεις followers στους haters!


Όπως σε όλα τα social network έτσι και στο twitter υπάρχουν πολλοί haters.
Πάντα υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισής τους. Ένας από αυτούς είναι η αδιαφορία. Εκτός του ότι τους τρελαίνει τους κάνει να αναρωτιούνται και αν αυτό που κάνουν είναι φυσιολογικό.
Επίσης καλό θα είναι όταν σου κάνουν reply...Read More »


And the winner is...

:)

Η κλήρωση έγινε και η νικήτρια είναι η…

Φαίη Ιωάννου
Φαίη θα λάβεις μήνυμα από εμένα για να παραλάβεις το δώρο σου!

a Rafflecopter giveaway

...Read More »

I love haters

...Read More »

Πως να καταλάβεις ένα ψεύτικο προφίλ και πως να προστατευτείς από αυτό.

 

Σήμερα 7 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο ας μάθουμε πως μπορούμε να είμαστε πιο ασφαλείς όσο σερφάρουμε!

 

 

Γενικά παρατηρείται μεγάλη άνοδος στην δημιουργία ψεύτικων προφίλ και μεγάλη δεξιοτεχνία στον τρόπο που φτιάχνονται από τους δημιουργούς τους. Είναι λίγο δύσκολο για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το διαδίκτυο να καταλάβουν...Read More »


3 super twitter secrets/tips (video)

Kαι επειδή ξέρω πως θα ήταν καλό να πάρεις μια γεύση από το βιβλίο, σου έφτιαξα ένα βίντεο για να μάθεις 3 super twitter secrets.

Καλωσόρισμα!

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο του site του πρώτο μου βιβλίου. Απίστευτο μου φαίνεται ακόμη. “Του πρώτου μου βιβλίου”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε θέση να σας γράφω πλέον και από αυτό τον διαδυκτιακό τόπο. Στο twittersecrets.gr είμαστε σίγουρα όλοι για έναν λόγο: Γιατί αγαπάμε το twitter. Η...Read More »


Πρώτο άρθρο

Twitt

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο του site του πρώτο μου βιβλίου. Απίστευτο μου φαίνεται ακόμη. “Του πρώτου μου βιβλίου”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε θέση να σας γράφω πλέον και από αυτό τον διαδυκτιακό τόπο. Στο twittersecrets.gr είμαστε σίγουρα όλοι για έναν λόγο: Γιατί αγαπάμε το twitter. Η αγάπη...Read More »


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>