Αυτό είναι το πρώτο άρθρο του site του πρώτο μου βιβλίου. Απίστευτο μου φαίνεται ακόμη. “Του πρώτου μου βιβλίου”. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε θέση να σας γράφω πλέον και από αυτό τον διαδυκτιακό τόπο. Στο twittersecrets.gr είμαστε σίγουρα όλοι για έναν λόγο: Γιατί αγαπάμε το twitter. Η αγάπη μου για αυτό όπως θα κατάλαβες από την ενασχόλησή μου με αυτό είναι μεγάλη και σίγουρα και η δική σου αφού τα βήματά σου σε έφεραν ως εδώ. Ίσως εσύ βέβαια να μην είσαι τόσο “κολλημένος” γενικά με το twitter αλλά να θέλεις απλά να σε βοηθήσει σε επίπεδο επαγγελματικό, ενημερωτικό κτλ.  Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος και θα σε προέτρεπα να συνεχίσεις να διαβάζεις.  Αν έχεις στα χέρια σου ήδη το TWITTER SECRETS τότε τα βήματά σου είναι πολύ πιο εύκολα σε αυτό μας το ταξίδι.

 

Εγώ μέσω του blog θα σου δώσω κάποια tips και κάποια βοηθήματα για να μπορέσεις να εξελιχθείς στο twitter αλλά αν θέλεις να κάνεις ολοκληρωμένη δουλειά θα πρέπει να έχεις το βιβλίο που σου αναλύει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις και τι όχι, στον  κόσμο του twitter. Το twitter είναι ένα social network που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ αν το χειριστείς σωστά. Είμαι σίγουρη πως αν έχεις ξεκινήσει ήδη να ασχολήσαι και να έχεις έναν λογαριασμό θα έχεις ήδη καταλάβει τα βασικά, αν όχι μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις. Υπάρχουν όμως κάποια κομμάτια στο θέμα “twitter” που σίγουρα έχεις αμελήσει ακόμη και αν είσαι από τους καλύτερους. Το Twitter Secrets μπορεί να σου λύσει σίγουρα τις απορίες.  Καλως ήρθες λοιπόν στο site για το πρώτο μου βιβλίο σε καλοσορίζω και χαίρομαι πολύ που βρίσκεσαι εδώ.  Στο συγκεκριμένο blog εκτός από μυστικά του twitter θα βρεις και συνεντεύξεις επωνύμων και top twitterάδων που θα μας πούν κάποια πράγματα για το twitter.

 

Η επικοινωνία μας θα είναι άμεση καθώς μπορείς να μου στέλνεις όποια ερώτηση  θέλεις στην page του TWITTER SECRETS  στο Facebook. Θα σε παρακαλούσα να κάνεις like στην σελίδα του TWITTER SECRETS στο Facebook αλλά και Follow στον λογαριασμό του TWITTER SECRETS στο Twitter @twitsecretsgr  . Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>